Σπιτική πάστα ελιάς

Posted by admin 30/09/2014 0 Comment(s) Recipes,
Υλικά συνταγής:
Κομμένες ροδέλες ελιές1 κούπα (μαύρες ή πράσινες) καλά γεμάτη 
Φιλέτο αντζούγιας1 στραγγισμένο από το λάδι του 
Ψιλοκομμένη κάπαρη1 κουταλιά σούπας 
Σκόρδο1/2 μικρή σκελίδα χωρίς το φύτρο (προαιρετικό) 
Ξερή ρίγανη1 πρέζα 

Οδηγίες:
1. Βάζετε όλα τα υλικά στο μπλέντερ ή το μούλτι και τα χτυπάτε καλά, να γίνουν αλειφή. 
2. Βγάζετε την πάστα ελιάς και την βάζετε σε γιάλινο βαζάκι. Την κλείνετε και την φυλάτε στο ψυγείο. Αντέχει τουλάχιστον μία εβδομάδα.