Σεφταλιά

Posted by admin 07/01/2015 0 Comment(s) Recipes,
Υλικά:  

1 κιλό κιμά χοιρινό και βοδινό 
3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα 
½ ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο 
4 κουταλιές αλεσμένη φρυγανιά 
Δυόσμος 
Κανέλα 
Αλάτι 
Πιπέρι 
Μισό ποτήρι νερό παγωμένο 
1 μπόλια  

Εκτέλεση:  

Ανακατεύπουμε όλα τα υλικά πολύ καλά και αφήνουμε περίπου 2 ώρες να ενωθούν οι γεύσεις. Ξεπλένουμε καλά την μπόλια και τυλίγουμε τα σεφταλιά.  

Σιγοψήνουμε στα κάρβουνα, σε μέτρια φωτιά.