Μοσχαράκι ραγού

Posted by admin 11/01/2016 0 Comment(s)
Υλικά

½ κιλό κρέας μοσχαρίσιο γάλακτος κομμένο σε κύβους
2 μέτριες ντομάτες κομμένες στα 4
2 πατάτες κομμένες σε κύβους
1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο στα 4
1-2 φύλλα σέλερυ
100ml νερό
2 φλ. Λευκό κρασί
3 κ.σ. κονιάκ
2 κάψουλες Maggi Ζωμός Βοδινό «σαν της μαμάς»
2 κ.σ. ελαιόλαδο


Οδηγίες
Σε μία κατσαρόλα βάζετε το ελαιόλαδο και σοτάρετε το κρεμμύδι με το κρέας και το σέλερυ για 3’-4’ και το σβήνετε με το κονιάκ. Προσθέτετε το λευκό κρασί και τα αφήνετε να βράσουν για 7’-8’. Αμέσως μετά προσθέτετε το νερό και τοζωμό Maggi. Προσθέτετε τις πατάτες και τις ντομάτες και τα αφήνετε όλα να μαγειρευτούν για 25’-30’ σε μέτρια φωτιά.