Ψητά μήλα με μέλι, καρύδια, κανέλα και σαντιγί

Posted by admin 23/10/2013 0 Comment(s)
Άτομα: 4, Χρόνος προετοιμασίας: 5′, Χρόνος ψησίματος: 30′, Κόστος: 2€
ΥΛΙΚΑ:
2 μήλα
Καρύδια
Μέλι Amphoreus Fir Honey
Σαντιγί
Κανέλα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180ºC.
Πλένουμε πολύ καλά τα μήλα και τα στεγνώνουμε με μία πετσέτα. Τα κόβουμε σε ροδέλες και αφαιρούμε το σημείο με τα κουκούτσια. Βουτυρώνουμε ένα ταψί και απλώνουμε τις ροδέλες των μήλων. Βάζουμε το ταψί στο φούρνο και ψήνουμε περίπου 30 λεπτά. Όταν τα μήλα έχουν μαλακώσει, είναι έτοιμα.
Τα βγάζουμε από το φούρνο και αφήνουμε λίγο να κρυώσουν. Ύστερα σερβίρουμε στα πιάτα και γαρνίρουμε με όσο μέλι, καρύδια, σαντιγί και κανέλα θέλουμε.