Ένα μήνυμα από την Γενική Διεύθυνση της εταιρείας μας

Posted by admin 30/06/2014 0 Comment(s) News,
Στις 5 Ιουνίου 2014, σε μια λαμπρή τελετή στο Concert Noble στις Βρυξέλλες, απονεμήθηκαν τα βραβεία "Superior Taste Award 2014" όπου και τιμηθήκαμε με το "2 χρυσών αστεριών" βραβείο Ανώτερης Γεύσης και Ποιότητας για το Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο Πρώιμης Συγκομιδής Gourmet.

Για το τόσο σύντομο χρονικό διάστημα που λειτουργούμε, αποδείχθηκε σωστή επιλογή η δημιουργία της εταιρείας μας και επίσης αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι τα καλά επιχειρησιακά σχέδια αναδύονται ακόμα και εν μέσω κρίσης.

Επενδύσαμε σε χρόνο, ιδέες και πολύ προσπάθεια ώστε να ανταποκριθούμε στην πρόκληση να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα στους πελάτες μας και είμαστε περήφανοι που το ελαιόλαδο μας κατέκτησε αυτή την τόσο τιμητική διάκριση.
 
Επιπρόσθετα, αυτή η διάκριση θέτει μια ακόμα πρόκληση για εμάς και την ομάδα μας : να βελτιώνουμε συνεχώς τις προσπάθειες μας, χωρίς να ξεχνάμε ότι για να αναπτυχθούμε σαν εταιρεία πρέπει να βασιζόμαστε στα προϊόντα μας, στις αξίες των εμπορικών μας σημάτων και στον ενθουσιασμό των υπαλλήλων μας.

Με τιμή και αφοσίωση
Κ. Βασιλείου
(Γενική Διεύθυνση)