Organic Nektar Honey

Organic Nektar Honey

Άριστη ποιότητα και εξαιρετική γεύση, η οποία οφείλεται στην ποικιλομορφία της ελληνικής χλωρίδας. Η πεμπτουσία των ανθέων, με τις ανεκτίμητες θεραπευτικές και θρεπτικές ιδιότητες, περιέχει δεκάδες διαφορετικές ουσίες απαραίτητες για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Το μέλι, η φυσική τροφή που δεν επιδέχεται καμιά επεξεργασία λόγω της θρεπτικής του αξίας και των ευεργετικών του ιδιοτήτων. Προσδίδει αντοχή, ζωτικότητα και μακροβιότητα.  Δεν είναι απλώς μια γλυκαντική ύλη αλλά πρόκειται για κάτι πολύ περισσότερο. Θεωρείται και όχι άδικα...θησαυρός υγείας και δύναμης.

                                                                                                                                                      

Επιστημονικά έχει αποδειχθεί ότι πάνω από 8.000 αρωματικά φυτά και κωνοφόρα άνθη απαντώνται στην ελληνική επικράτεια. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το ελληνικό μέλι να έχει ιδιαίτερες οργανοληπτικές ιδιότητες                                                                                                                                                                                                                                                                    

Η βιοποικιλότητα της Ελληνικής φύσης, το κλίμα της χώρας μας, η ιδιομορφία του ελληνικού εδάφους με τις συνεχείς εναλλαγές, αλλά και η εμπειρία σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία των Ελλήνων παραγωγών, καθιστούν το Ελληνικό μέλι το κορυφαίο στον κόσμο. Είναι ένα μοναδικό στο είδος του προϊόν, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, άρωμα και γεύση.